Persoane interesate

duminică, 18 decembrie 2011

Hei !

Hei , lume ! Ce mai faceti ?
Mai citit ceva de pe aici ? Sau nici macar nu mai intrati ?
Dar ce " desteapta " mai sunt si eu ! Daca nu mai intrati , cum sa stiti ca am scris ceva ?

   Acum , chiar stateam la calculator , si asteptam sa se incarce un film , si mi-am spus : " Oare a mai intrat cineva si pe blogul meu ? "

Stiti , nu vroiam sa fiu ca si ceilalti care isi abandoneaza blogurile si creatiile . De aceea nu am inchis blogul asta .
       Am spus ca poate mai intra cineva si pe aici , sa-mi mai lasa un comment si sa-mi spuna daca mai continui , de ce nu mai continui , de ce nu incerc sa mai scriu ceva nou , sau ........pur si simplu sa lase un :D Ca sa stiu ca mai este cineva pe aici .

  E chiar naspa cand vad ca ati uitat atat de repede de blogul meu .
Adica , daca imi lasati si voi un comment , nu era bai , fiindca eu oricum primesc toate commenturile prin e-mail si va raspundeam .
 Dar asa ........

      In fine . Ce vroiam sa va spun ? Ma gandeam sa transform blogul asta  intr-unul care sa contina numai ficuri . Adica toate ficurile pe care le gasesc si mi se par interesante . sa le am aici , la indemana , si pt mine , si pt voi .

  Daca totusi ati reusit sa cititi toata postarea , v-as ruga sa-mi lasa-ti un comment chiar si cu niste puncte , ca sa stiu si eu daca mai urmareste cineva blogul asta !

Un comentariu:

  1. Sincer imi pare rau ca nu ai continuat istoria.Promitea sa fie foarte buna. Dar, odata ce nu o mai continui chiar e super idea ta. Mi-ar fi interesant sa vad istoriile propuse de tine.

    RăspundețiȘtergere